I think I love you better now, kapitel 9

I tidigare kapiel:
Carros perspektiv
 
-Irish little boy! sa jag och tittade på honom med hånfullt leende. 
Han tittade ner och log snett och tänkte nog på Irland och en av hans vän som skulle passa mig som Maya har sagt. Han tittade upp igen men inte på mig, jag följde han blick och den ledde till en stor klocka över galleria
ingången
-Fan,mummlade han. Jag måste gå, sa han och drog in mig i en kram, jag fick en snabb puss på pannan. "Vi ses , sa han innan han var borta bland allt folk. 

 
Mayas perspektiv:

-Hejså Liam! sa Danielle och gav honom en puss på munnen.
-Vi ses snart älskling! sa han efter pussen.
Danielle stängde dörren efter sig och hennes steg hördes i trapp upp gången. Jag gick in till Tv-rummet där Niall låg och sov.
-Niall vakna! sa jag och tog tag i hans axel och ruskade lite på honom. 
 -Hum? Va? Frågade Niall nyvaket. 
-Du somna. Förklarade jag logiskt. 
Han satte sig upp och tittade sig om kring tog handen för munnen och sprang in på toaletten, där inne hörde hur  Niall kräktes. Av ren reflex reste jag mig upp och gick snabbt till toan. Niall satt på golvet med huvudet lutat över toalettstolen. 
-Niall gubben. Sa jag och gick fram till honom och gav honom en snabb kram.
-Gå.. Mumalde han "Jag vill inte att du också blir sjuk" sa han sedan. 
Han lutade sig över toalettstolen igen och jag klappade honom på ryggen och tog bort håret från hans panna med hjälp av handen. Liam kom in i rummet med ett glas vatten och gav de till Niall.
-Ni är de bästa vännerna som finns. Sa han efter en klunk med vatten. Niall reste sig upp gick bort till toa skåpet och tog ut sin tandborste och tandkräm. 
-Tack! Sa jag och Liam och log som fån.. Vem skulle inte le som ett när en kompis säger att man är en av de bästa man har?!  Jag gick ut till vardagsrummet och tog undan skålarna som vi haft godis och chips i som var delvist tomma. Stackarn att de skulle hända just nu när han har lite ledigt. 
Liam kom in i köket med glaset i handen.
-Hur mår han? frågade jag honom med ett oroligt leende. 
-Som man mår när man är magsjuk, svarade han lugnt. 
Jag tittade på klockan på min handled. Tio över tio. 
-Gå hem du och sov. Sa Liam sen.
-Klarar ni er då? frågade jag och han fnös till med ett leende. 
-Vi är inte 10! svarade han och gav ifrån sig ett litet skratt. 
Jag skrattade till och gick ut till hallen. Liam följde efter. 
-Jag kommer imorgon, så du kan träffa Dani om du vill. Sa jag medans jag trök ner handtaget till dörren. 
-Em.. vänta. Sa han och jag frös till. "Ditt mobil nummer om något händer! fortsatte han och räckte mig hans mobil. Jag skrev in nummret och räckte honom mobilen. 
-Hejdå och godnatt! Sa jag och stängde dörren.  
 
(En stund senare när hon är hemma)
 
Jag gick ut ur badrummet och gick in i mitt rum. Tog fram trosor och min pjyamas och bytte snabbt om. Med turbanen i håret gick jag ut i köket och satte på te-vatten. Jag tog upp mobilen och checkade instagram och facebook och  skrev en snabb tweet " Funny day with a old friend! :) x" 
När te-vattnet var klart hällde jag upp de i en kopp och tog en te-påse. Satte mig på en stol vid matbodet och och tog en klunk av mitt te. 
Jag tog sista klunken av mitt te och ställde in koppen i diskmaskinen. Kollade mobilen "1 sms från okänd". Jag öppnde det och lästa "uhm Hello.. Liam here.. can you come over.. Niall has gotten a little worse and you know.. I can pick you up it's dark and it's 11 pm  " jag suckade och gicktill mitt rum satte på mig mjukisbyxor och ett linne med en hoodie över gick bort till hallen satte på min mina converse och min skinnjacka. Tog nycklarna på bordet och gick ut. Med mobilen i handen låste jag dörren och skrev ett svar till Liam "okey, I can walk.. I'll be there in two :) ". Jag gick ner för trapporna och öppnade porten. Pluggade in hölurarna i ögonen och satte på Ed Sheerans låt Lego House. Det var något med den låten som var likt verkligheten man jag kom inte på vad.
Jag svängde av till gatan där Niall bodde och kom fram till huset. Kröck in koden Niall sagt tidigare "4653".
Jag kom fram till Nialls dörr och gick in. Liam kom in till hallen och jag gav honom en blick. 
-Okej, Vi klarar hos inte och ja vi ät 10. sa han med en oskyldigt leende.
-De var inte de som jag menade.. Men hur mår Nialler? frågade jag med en bersymrad min.
-Han sover nog nu men efter du gick.. ja du fattar nog! sa han med ett äcklat ansiktsuttryck. 
Jag gick in till Nialls sovrum och såg honom ligga fridfullt och sova. Jag gick fram till sägen och satte mig. Han andades djupt och tungt.. Mina tankar gick fam och tillbaka och jag fick en stor lust av att bara kyssa honom. 

5boys1direction.blogg.se

en fanfic om one direction :)

RSS 2.0