I think I love you better now, kapitel 18

I tidigare kapitel: 
 

Hon gav upp och la en tårig kind på mitt bröst och viskade "varför?" Jag kramade om henne hårt. "Jag vet inte, gumman" mumlade jag tröstande. Vi stod där ett tag umen sa inget, efter ett tag märkte jag att hon hade somnat, jag tog henne i min famn och letade upp hennes sovrum, även fast jag hade varit hos May tidigare visste jag inte vart hennes sov rum låg, tillslut hittade jag det och la henne försiktigt i sängen, jag bädde om henne. 

-Det kommer bli bra, viskade jag och reste mig upp, och gick ut ur längenheten. Om det är något jag måste göra är att lösa det här.





 

 Liams perspektiv: 
 
Jag stängde dörren till Mayas lägenheten och tog upp mobilen solg in Nialls nummer och ringde, någara singnaler gick innan han svara "Hej Liam" med tjock röst. 
-Niall, du måste prata med henne, ingen av er mår bra av det här!" sa jag bestämt.
-Men hon vägrar prata med mig! svarade han, jag suckade tungt.
-Kom till Mays lägenhet, hon sover just nu, men när hon vaknar så får ni prata! sa jag och gick in i lägenheten igen.
-Okej, kommer om 10, sa Niall innan det blev tyst i mobilen. Jag gick in till Maya igen som fortfarande låg och sov, jag satte mig på sängkanten och drog bort en hårslinga som hamnat i hennes ansikte.
-Liam? Niall kom försiktigt in i rummet men rödgråtna ögon.
-Ni ser ju likadana ut, båda lika rödgråtna, suckade jag.
-Vad har jag gjort? Frågade Niall och gick fram till mig, jag gav honom en stor kram och svarade "Man vet inte vad man gör när man är förälskad" 
-Niall? Vad gör du här? Frågade Maya osäkert "eller när kom du hit?"
-Jag ska nog gå ut så ni får prata i fred, sa jag och gjorde en gest med hande mot dörren. Jag gick ut och satte mig i soffan och tog upp mobilen.
 
Nialls perspektiv: 
 
Jag tittade på henne med mina tårfyllda ögon, "förlåt" mimade jag och gick fram till henne, ströck hennes kind och gav henne en kram. 
-Jag borde ha lyssnat,Niall! Sa hon efter ett tag och hurklade sig.  
-Allt det här är mitt fel! Att jag ens gick med på det. Svarade jag och skakade på huvudet medan en tår rann ner för min kind.
-Niall, var bara tyst, skrattade hon tyst i min hals. Jag drog mig ur kramen och mötte de gröna ögonen som fick mig att smälta. Mina ögon fortsatte ner till hennes läppar och jag lutade mig försiktigt fram och kysste dem. Den varma känslan spred sig snabbt vilket gjorde mina kinder svagt rosa. Men Mays hand i min gick vi ut till vardagsrummet där Liam satt och såg på nyheterna, snabbt tittade jag på tv-skärmen och såg rubriken som nyhetsreporten skulle prata om. "Niall Horan dumpad av hemlig flickvän?" Jag mumlade en antal svordomar när jag satte mig i soffan bredvid Liam. 
-Vi fick nyss in bilder på när en okänd tjej och Niall sitter och pratar i en park" sa tjejen som satt bakom karteden. "Pratade"  fortsatte killen som satt bredvid henne " Det var mer som om de bråkade över något" han nickade mot kameran. 
Liam stängde av tv och tittade på oss. 
-Vad ska ni göra? mumlade han mest för sig själv men tittade på mig. 
Jag ryckte på axlarna och sneglade på Maya som tittade chockat på tvn.
-Niall?! Jag tror vi måste berätta för dem, hon gick fram till mig och hennes ögon glittrade lite extra när hon mötte mina ögon, jag strök mina läppar över hennes.
-om det är det du vill! Svarade jag med ett snett leende.
_____
Kapitel 18 :) 
Bilden är lite mysko men jag drev klart på mobil! ;)
X

5boys1direction.blogg.se

en fanfic om one direction :)

RSS 2.0