I think I love you better now, kapitel 12

I tidigare kapitel: 

Jag ryckte till av att ”Free Fallin’ ” började spelas, jag förstod snabbt att det ar min mobil som började ringa. Jag reste mig upp och sprang bort till köket där mobilen låg. På den ljusa skärmen stod namnet…


Kapitel 12.
Mayas perspektiv:

Jag tittade på skärmen igen innan jag svara.

– Förlåt om jag sa fel för jag vet inte jag…

– Niall lugna ner dig. Sa jag lite smått irriterad.

– Nej men det är ju inte dig det är synd om! Sa jag och tryckte arg av samtalet och slängde sedan iväg mobilen på golvet en bit bort. Min kropp blev matt och jag lutade mig mot väggen och gled sakta ner mot golvet.

Jag lutade hakan mot knäna och orkade inte hålla inne tårarna längre utan lät de bara rinna. Min mobil började ringa och Nialler blinkade på skärmen. Jag orkade inte svara eller prata med honom. Han visste mycket väl hur det låg till? Jag gillade honom och han gillade mig. Varför kunde inte bara han ta första steget? Istället nekade han oss, nekade mig. Om han inte kunde stå för mig skulle det här inte funka.

 


Jag satt länge på golvet och lyssnade på de tysta ljuden i lägenheten. Klockans tickande, kranen i köket som droppade med och jämna mellanrum kylskåpet som surrade. Helt plötsligt bröts tystnaden av ytterdörren som smälldes upp och jag kom snabbt på fötter. När jag såg vem som hade kommit in så blev jag lugnare men lugnet ersatters snabbt av en kokande vrede.
-Maya? Niall såg ångerfyllt på mig och tog ett försiktigt steg fram mot mig.

–Varför!? Varför kan du inte stå för mig? Skrek jag.

–Maya! Ta det lugnt! Sa Niall och höjde rösten.

–Jag tänker fan inte ta det lugnt!? Jag har en så kallad pojkvän som inte tycker jag är tillräckligt bra, en lillebror som jag älskar men som jag inte mer än messat med på flera månader, jag har alla mina vänner i en annan världsdel, en pappa som inte bryr sig om mig och.. och.. jag kunde inte fortsätta på grund av alla häftiga snyftningar.

–Men.. Men, Maya.. sa Niall mjukt och tog ut armarna i en kram-gest och gick i riktning mot mig. Då gjorde jag något jag aldrig trott jag skulle göra. Min arm flög upp och gav Niall en rejäl örfil på höger kind. Han tittade chockat på mig med uppspärrade ögon och lite småöppen mun.

–Maya? Viskade han.

–Ja? Viskade jag tyst tillbaka, rädd för att han skulle bli pissed och aldrig mer prata med mig.

–Jag fucking älskar din badassida. Sa han och puttade mig bakåt mot väggen och tryckte sin kropp hårt mot min. Han höll sitt ansikte bara någon centimeter från mitt och jag kände hans varma andedräkt mot mina läppar och kollade djupt in i hans blåa ögon. Det fanns en glöd i dem som jag inte sett förut. Jag ville se mer av den glöden. Mycket mer.

– I want you to rock me Niall Horan. Viskade jag i hans öra. Jag kände hur han höll andan och jag började kyssa hans svullna kind, ner mot käkbenet och vidare ner mot halsen. Han suckade lätt och jag kände blodet rusa igenom kroppen.

– And I want to rock you. Sa han och slickade om sina svullna läppar.

Jag kysste honom och han öppnade sin mun och min tunga snurrade ihop sig med hans. Jag kände hur hans händer gled från mina lår upp mot min rumpa. Utan förvarning tog han tag om mina lår igen och la dem runt hans höft och han började röra sig i riktning mot mitt sovrum. Han slängde ner mig i min o bäddade sängen så jag hamnade på rygg och han gränslade över mina höfter. Han kysste mig på nyckelbenet och fingrade på materialet av min t-shirt. Innan jag visste ordet av var den av och han började fumla med att knäppa upp min BH. Hans suckade otåligt och jag hjälpte honom knäppa upp de små krokarna från öglorna. Han kollade storögt på min nakna överkropp.

 


Våra andetag var ojämna och snabba. Sängen var helt klart stökig och alla mina kuddar var på golvet. Täcket var nere vid fotändan. Lakanet blött och trassligt. Vi låg tätt intill varandra och våra andetag blev lugnare. – Vadå händer nu då? Frågade jag lite flörtigt och vände mig om så jag hamnade på mage. - Det du vill som ska hända. Svarade han och kysste mig.

- Men jag tar en dusch för jag känner mig ganska äcklig. Sa jag och rynkade på näsan.

– Får jag följa med?

- Såklart!!



 HAHHAHA här händer det saker :3 Men tack Stina som hjälpt mig skreva detta kapitel. Om du vill läsa Stinas och Matildas fanfic novell klicka Häär. Den handlar om Larry Stylinson :) 

 

I think I love you better now, kapitel 11

I tidigare kapitel. 
Nialls perspekiv:
 
-Så Niall, Jag tror många vill veta de här. Sa intervjuvaren. 
De var den frågan.. Vad skulle jag svara? Tänk om nån tog kort när jag och May kysstes? Vad skulle hända nu?
-Niall? 
-Mm! svarade jag och tittade upp.
-Jag sa att vi har sett dig med en tjej och här har vi en bild på när du och hon kysser varandra. Så som många fans undrar är du och hon är tillsammans och vad heter hon? 
Jag tittade på den stora skärmen och dör var jag och May den natten vi var och festade. Vad skulle jag svara?


 

 

Nialls perspektiv:

”Innan intervjun:

– Det kommer gå bra. Tänk inte på vad Louis sa. Sa Liam med ett litet leende.

- Men tänk om de kommer bli som Louis sa, att fansen kommer hata henne och då kommer hon säkert hata mig.

– Niall, tänk inte så och om vissa fans kommer hata henne så kommer ju hon inte hata dig för det. Sa han lugnade. Jag orkade inte säga emot så jag suckade och satte mig bekvämare i soffan.

– Fast ni är väll tillsammansmed tanke på det ni gjorde förra lördagen? Sa Liam efter en stund. – va? Frågade jag och tittade förvånat.

– Jo du vet.. Det där.. Det som hände efter festen förra lördagen .

– Va? Vadå det som hände förra lördagen? Frågade jag förvånat och orolig.

– ehm… vi tar det när vi är hemma! Sa Liam generat. – okej .. du skrämmer mig. ”

 

Mayas perspektiv:

Jag satte på teven för att kolla på intervjun killarna skulle ha och gick ut till köket igen för att ta te koppen som jag hade förbrett. Jag hade missat lite av intervjun för att jag var nere i tvättstugan och som alltid så tvingade jag lyssna på Allans gnäll om att allting går sönder hela tiden.

Jag satte mig tillrätta i soffan och intervjun började igen efter reklamen.

– så Niall? Jag tror många vill veta det här, sa den blonda tjejen som intervjuade killarna. Han svarade inte utan tittade bara tomt framför sig.

– Niall! Sa hon igen och tittade på honom.

- Mm. Svarade han tyst och tittade upp mot henne. Det var något som var fel fast vadå?

- Jo, vi har sett dig med en tjej och här har vi en bild på när du och hon kysser varandra. Så som många fans undrar är du och hon tillsammans och var heter hon?

Jag stelnade till när bilden kom upp och blev alldeles kall. Vad skulle han svara? För vi hade ju inte direkt pratat om det. Jag ställde ifrån med koppas på soffnordet och väntade spänt på att han skulle svara. Det var den spända känslan som man fick när man var liten och frågad chans på någon.

 

”26 Mars 1999.

– Hej Maya!! Vi ska leka idag!! Sa Niall och log sort Maya.

– Aha det ska vi!! Och vi kommer ha det super kul!! Svarade Maya och gav Niall en kram. Efter kramen så pussade hon honom på munnen.

– Kom nu, vi börjar! Sa hon sedan och tog hans hand. ”

 

Jag tittade på varenda lite detalj på bilden. Våra munnar pressas långsamt motvarandra och min hand intrasslat i hans hår. Vi hade nog druckit lite för mycket.

– Ehm… Nej hon är inte riktigt min flickvän men vi är bara bra kompisar. Svarade Niall osäkert och pillade på hans högra tröjärm med vänster handen.

– Men er kyss då? Den måste ju betyda något? Sa intervjuaren som jag bara blev mer och mer irriterad på. – Vad är nästa fråga? Sa Liam och tittade menande på Niall.

Jag tog fjärrkontrollen och stängde snabbt av teven. Jag försökte lugna mig själv med lyckades inte. Okej? Jag sitter hemma och hyperventilerar för att Niall sa vi bara var vänner... Det är ju sant och kyssen var inte menad. Jag svalde saliven som snabbt fyllt min torra mun och jag kurrade ihop mig i foster ställning och tittade tomt framför mig. Skärp dig Maya!!

 

Jag ryckte till av att ”Free Fallin’ ” började spelas, jag förstod snabbt att det ar min mobil som började ringa. Jag reste mig upp och sprang bort till köket där mobilen låg. På den ljusa skärmen stod namnet…



 

  Dammdammdamm!! o: Kapitel 11!! Nu så kommer det var återblickar för jag har en liten plan!! :) Och de kommer vara i kurvstil så man ser skillnad!! 

Komentera!!!!!  :) xx

 

I think I love you better now, kapitel 10

I tidigare kaptel. 
Mayas Perspektiv:
Jag svängde av till gatan där Niall bodde och kom fram till huset. Kröck in koden Niall sagt tidigare "4653".
Jag kom fram till Nialls dörr och gick in. Liam kom in till hallen och jag gav honom en blick. 
-Okej, Vi klarar hos inte och ja vi ät 10. sa han med en oskyldigt leende.
-De var inte de som jag menade.. Men hur mår Nialler? frågade jag med en bersymrad min.
-Han sover nog nu men efter du gick.. ja du fattar nog! sa han med ett äcklat ansiktsuttryck. 
Jag gick in till Nialls sovrum och såg honom ligga fridfullt och sova. Jag gick fram till sägen och satte mig. Han andades djupt och tungt.. Mina tankar gick fam och tillbaka och jag fick en stor lust av att bara kyssa honom. 


 
Nialls perspektiv:
 
Jag öppnade sakta ögon men stängde dem snabbt. Bilder från gårdagen kom upp och jag kände illamåendet. Varför just jag? Jag reste mig sakta upp för at inte spy. Gick på ostadiga ben till garderoben tog fram ett par nya mjukisbyxor och en t-shirt med trycket "Free Hugs". Jag smög in på toan för att inte väcka Liam och tog en snabb dusch. 
 
Jag gick ut ur duschen torkade mig snabbt och bytte om. Tittade mig i spegeln. Lite piggare iallafall. Jag hängde upp handuken på tork och gick ut ur badrummet.Man hörde ett svagt mummel från köket. Jag smög gitt och såg Liam och Maya. De gjorde ont att de dom , jag vet att Liam har en flickvän men ändå.
-Um Hello!! Sa jag och gick in till köket.
De tittde upp och svarade med ett snabbt Hej. 
-Hur mår du?! frågade May med en orolig blick.
-Bra faktiskt, lite ont i huvudet och illa mående men annars bra. Svarade jag med ett leende. 
-Vad bra! svarade Liam lugnande. 
Jag satte mig brevid Liam och hällde upp lite youhurt i en tallrik.
-När kom du hit föresten? frågade jag till Maya.
Hon hittade på Liam och han nickade. Min matlust försvann och jag la ner skeden. Vad är det för fel på mig, jag kan ju inte äns se att Liam och Maya har blivit vänner. 
-Igår kväll.. Liam smsade mig och skrev att du hade blivit sämre så jag kom hit igen. svarade hon och log mot mig.
-Du..kom hit för min skulle. sa jag en anning chockad.
-Ehm ja vad gör man inte för si pojkv... kompis! Svarade Maya och hennes kinder färgade sig svagt rosa. 
Pojkvän.."vad gör man inte för sin pojkvän" Jag log åt tanken.
 
1 vecka senare: 
 
-Niall, Vakna! hörde jag Liams morgon röst säga. 
-Va? Vad är de för datum och vad är klockan?frågade jag och satte mig upp i sängen.
-Klockan är 09.30 och det är den 20 agusti. Sa han med ett leende i dörröpningen. 
-Halka inte på mattan när du går! sa jag med ett skratt. 
-Ha-Ha-Ha, Paul och killarna kommer och hämtar oss om 30 minuter föresten. Vi ska på en interjuv. Sa han och gick.
30 minuter. Jag rester mig snabbt upp och gick snabbt in till badrummet. Jag tog en snabb dusch och bytte om mig till ett mörkblå shorts och en vit t-shit.
 Som sagt så kom killarna och Paul 30 minuter senare. 
-Jag tror jag vet vad de kommer fråga dig Niall!! Utbrast Louis i den tysta bilen.
-Vadå? frågade jag nyficket. 
-Om du och May är tillsammans. 
Den frågan... Den jag jag aldrig vill tänka på. Var vi tillsammans? Nja, vi hade kysst varandra en gång fast du var vi fulla och vi har inte pratat om den kvällen.
 
Efter en lång väntan backstage så fick vi äntligen gå in på scenen. De starka ljuset från strålkasarna, bländade mina ögon. Det höga skriken blev högre och jag tittade osäkert på Liam som nickade. Vi satte oss på den grå aktiga soffan och vinkade glatt till fansen som hade kommit in.
-Välkomna hit! Sa intervjuvaren och log mot oss.
 
-Så Niall, Jag tror många vill veta de här. Sa intervjuvaren. 
De var den frågan.. Vad skulle jag svara? Tänk om nån tog kort när jag och May kysstes? Vad skulle hända nu?
-Niall? 
-Mm! svarade jag och tittade upp.
-Jag sa att vi har sett dig med en tjej och här har vi en bild på när du och hon kysser varandra. Så som många fans undrar är du och hon är tillsammans och vad heter hon? 
Jag tittade på den stora skärmen och dör var jag och May den natten vi var och festade. Vad skulle jag svara?

 Så här har vi kaptiel 10.
Det blev ett kapitel trostallt :D Hoppas du gillar det :) 
Komentera!! x
 
 
 
 
 
 

Sjuk och Lov

Jag har inte lagt upp ett kapitel på ganska länge.. Jag har dåligt samvete för det. Jag har sjuk hela förra veckan och orkade inte göra något annat än att se på film :/ Och då missade jag mycket i skolan som jag måste ta igen och sen på vecka 8 så har jag sportlov. Som alla lov så ska jag till Öland och till mina bästa kompisar :) Så då skriver jag antagligen inte heller.. Så kapitlet kommer men ha lite tålamod!! x Hilma

5boys1direction.blogg.se

en fanfic om one direction :)

RSS 2.0